Haber Zelenskiy’den Rusya’ya yönelik yeni iddia: Yeni füze saldırılarına hazırlanıyor Zelenskiy gece saatlerinde Telegram hesabından paylaştığı günlük görüntülü mesajında, Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiğini hatırlattı.Son … Seher Alp 28 Kasım 2022 1 min read Zelenskiy gece saatlerinde Telegram hesabından paylaştığı günlük görüntülü mesajında, Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiğini hatırlattı. Son dönemlerde olduğu gibi bu hafta boyunca da en ağır çatışmaların Donetsk cephesinde sürdüğüne dikkat çeken Zelenskiy, “Cephede durum oldukça ağır.” değerlendirmesinde bulundu.
Rusya’nın geçen hafta Ukrayna’da tekrar sivil ve kritik enerji altyapılarını bombaladığını belirten Zelenskiy, saldırılar sonucu ülkede yaşanan enerji sorunlarını çözmek için etkili çalışmaların yapıldığını söyledi. Rusya’nın yeni saldırılar için hazırlık yaptığını iddia eden Zelenskiy, “Teröristlerin yeni saldırılar hazırladığını anlıyoruz. Bunu kesin olarak biliyoruz. Ve füzeleri olduğu sürece maalesef sakinleşmeyecekler.” dedi. Continue Reading Previous: İspanya 1-1 Almanya (Dünya Kupası maçı özeti) Next: Adalet Bakanlığı sınav soru ve cevapları!
İşte 2022 ÖSYM AİS cevap anahtarı sorgulama ekranı Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir Yorum * İsim * E-posta * İnternet sitesi Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Δ Related Stories 6 yaşında evlendirilme davası 5 Haziran’a ertelendi 2 min read Haber 6 yaşında evlendirilme davası 5 Haziran’a ertelendi 31 Mart 2023 Deprem felaketi sonrası AFAD gönüllü sayısı ikiye katlandı 3 min read Haber Deprem felaketi sonrası AFAD gönüllü sayısı ikiye katlandı 31 Mart 2023 Sözcü Yazarı: Üç Bakan “Görevden Affını” İstedi 1 min read Haber Sözcü Yazarı: Üç Bakan “Görevden Affını” İstedi 31 Mart 2023










