Ekonomi Müsiad Genel Lideri Mahmut Asmalı: Türkiye global ve bölgesel ticaretin inançlı limanı Müstakil Endüstrici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyaya açılmak isteyen endüstrici ve teşebbüsçüler ile Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen … Seher Alp 27 Ekim 2022 2 min read Müstakil Endüstrici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyaya açılmak isteyen endüstrici ve teşebbüsçüler ile Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı iş beşerlerine rehberlik edecek MÜSİAD Memleketler arası Yatırım Dayanak Ofisi (MÜSİAD Invest) ile MÜSİAD Ticaret Ofisi’ni MÜSİAD EXPO 2022’de tanıtacak.
Kısa ismi MÜSİAD Invest olan MÜSİAD Milletlerarası Yatırım Dayanak Ofisi’ne ait değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Genel Lideri Mahmut Asmalı, Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı iş beşerlerine hakikat ve sağlıklı ticari araştırma bilgileriyle rehberlik edeceklerini vurguladı. Ülkemizin kaliteli üretim ve lojistik potansiyelinin büyük fırsatlar barındırdığını belirten Lider Asmalı, hakikat vakitte atılacak adımlarla fırsatların en sağlıklı formda değerlendirilebileceğini aktardı. Başkan Asmalı kelamlarını şöyle sürdürdü: “MÜSİAD Memleketler arası Yatırım Takviye Ofisi-MÜSİAD Invest’i MÜSİAD EXPO 2022 fuarımızda tanıtarak ülkemizin 2023 vizyonuna katkı sağlamayı hedefliyoruz.
Bölgesinde önder, üretim potansiyeli ile merkez olan Türkiye, global ve bölgesel ticaretin de inançlı limanıdır. Ülkemize yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara MÜSİAD Invest ile gerçek, sağlıklı ticari bilgileri paylaşarak, bir danışmanlık misyonu üstlenecek ve iş beşerlerine rehber olacağız. Birebir halde MÜSİAD Ticaret Ofisi ile de memleketler arası pazarlara açılmak isteyen teşebbüsçü ve sanayicilerimize yol göstereceğiz. Son 20 yılda hayata geçirilen mega projelerle lojistik pozisyonunu daha da güçlendiren Türkiye, yatırımcının gözdesi.
ABD İş Seyahatimizde de bu ilgiyi teyit ettik. Yalnız ABD değil, Özbekistan İş Seyahatimizde ve Avrupa ülkelerindeki temaslarımızda da ülkemize karşı olumlu tabloya şahit olduk. Pandemi sonrası yine şekillenen ekonomik dünya tertibi Türkiye için büyük fırsatlar barındırıyor ve gerçek vakitte atılacak adımlar fırsatları en düzgün halde değerlendirmemize imkân sağlayacak.” Continue Reading Previous: Örtü kalktı, KAPGAN ilk kez görüldü Next: Finans uzmanı İslam Memiş: Elinizdeki altınları kaptırmayın Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak.
Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir Yorum * İsim * E-posta * İnternet sitesi Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Δ Related Stories En beğenilen giyim markalarından oldu 1 min read Ekonomi En beğenilen giyim markalarından oldu 2 Aralık 2023 Son dakika: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye Meclis’ten geçti 1 min read Ekonomi Son dakika: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye Meclis’ten geçti 29 Kasım 2023 Hafize Gaye Erkan, İstanbul’da sanayicilerle buluştu: Enflasyonun ana eğiliminde gerileme başladı 5 min read Ekonomi Hafize Gaye Erkan, İstanbul’da sanayicilerle buluştu: Enflasyonun ana eğiliminde gerileme başladı 29 Kasım 2023










