Anasayfa / Spor / Kar nedeniyle yüksek hızlı tren sefer sayısı artırıldı

Kar nedeniyle yüksek hızlı tren sefer sayısı artırıldı

Haber Kar nedeniyle yüksek hızlı tren sefer sayısı artırıldı Seher Alp 10 Mart 2022 1 min read Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, yoğun kar yağışı nedeni ile Ankara-İstanbul, Ankara-Konya hatlarındaki yüksek hızlı tren (YHT) sefer sayısının artırıldığını açıkladı. GÜNCEL 10.03.2022 21:06 Abone Ol TCDD Genel Müdürü Hazan Pezük, yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile artan yolcu talebini karşılamak üzere Ankara-İstanbul, Ankara-Konya hatlarındaki YHT seferlerinin artırıldığını bildirdi.

Pezük, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Ankara-İstanbul arasına 6; Ankara-Konya arasına 4 adet ek sefer konulduğunu duyurdu. YHT ek seferlerinin bilgileri şöyle: “Ankara-İstanbul hattında 11-12-13 Mart tarihlerinde Ankara’dan saat 08.15’te, İstanbul’dan 14.05’te; Ankara-Konya hattında ise 11 ve 13 Mart tarihlerinde Ankara’dan saat 14.50, Konya’dan saat 15.35’te hareket edecek.” Günün Önemli Manşetleri Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun Tags: hızlı tren kar yağışı TCDD Continue Reading Previous: IŞİD yeni liderini duyurdu Next: Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye ’emojili’ yanıt Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir Yorum * İsim * E-posta * İnternet sitesi Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Δ Related Stories Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe iddiası! 1 min read Haber Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe iddiası! 25 Eylül 2023 Yakıt Tasarrufu ve Kışın Sorun Yaşamamak için Kombi Bakımı Şart 4 min read Haber Yakıt Tasarrufu ve Kışın Sorun Yaşamamak için Kombi Bakımı Şart 25 Eylül 2023 Çocuğundan Ayrıldı, Kapıya Barikat Kurdu… Genç Kadının Hayatı Kabusa Döndü!

2 min read Haber Çocuğundan Ayrıldı, Kapıya Barikat Kurdu… Genç Kadının Hayatı Kabusa Döndü! 25 Eylül 2023