Haber Antalya DOB’dan senfonik Neşet Ertaş türküleri Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 19 ve 20 Nisan’da “Senfonik Neşet Ertaş Türküleri” konseri verecek. Seher Alp 17 Nisan 2023 1 min read Antalya DOB’dan yapılan açıklamaya göre, konserler Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde saat 20.30’da sanatseverlerle buluşacak. Konserde, Antalya DOB orkestrasını Neşet Ertaş’ın eserlerini senfonik biçimde düzenleyen şef Serdar Yalçın yönetecek, başkemancılığı ise Eren Kuştan üstlenecek. Neşet Ertaş’ın en sevilen türkülerinin farklı bir yorumla seslendirileceği konser için Antalya DOB korosu, şef Mahir Seyrek tarafından çalıştırıldı.
Soprano Sema Çavuşoğlu, mezzo soprano Semiha Derya Boran, tenor Burak Pektaş ve bas-bariton Ümit Burak Tekinay’ın sahne alacağı konserin biletleri, Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı gişelerinin yanı sıra “www.biletinial.com” adresinden temin edilebiliyor. (AA) Continue Reading Previous: Galatasaray’ın genç yıldızına Alman devi talip oldu! Next: Her şey 9 yıl önce başladı… Sivrisinek ısırığı güvenlik görevlisinin hayatını kararttı Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak.
Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir Yorum * İsim * E-posta * İnternet sitesi Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Δ Related Stories Real Madrid resmen duyurdu; Benzema sezon sonunda ayrılıyor 1 min read Haber Real Madrid resmen duyurdu; Benzema sezon sonunda ayrılıyor 4 Haziran 2023 Çinli astronotlar 6 ay sonra dünyaya döndü 1 min read Haber Çinli astronotlar 6 ay sonra dünyaya döndü 4 Haziran 2023 Osmaniye’de otomobil ile minibüs çarpıştı, 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı 1 min read Haber Osmaniye’de otomobil ile minibüs çarpıştı, 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı 4 Haziran 2023










